Zeer druk bezochte informatieavond Villa Spaendonck

Tijdens deze informatieavond is er allereerst een zeer fraaie film over de locatie en haar omgeving getoond, heeft vervolgens architect Christian Warner van het gerenommeerde architectenbureau Van de Ven Architekten het ontwerp toegelicht en is er meer informatie over het vervolg gegeven.

In Villa Spaendonck bepaalt u zelf hoe uw toekomstige appartement eruit komt te zien. Er is ruimte voor al uw wensen en we zorgen ervoor dat werkelijk alles klopt. Van een royaal terras, waar u met gemak met veel mensen kunt vertoeven, tot en met privacy en veiligheid. Op deze website vindt u de brochure en een indicatie van de prijzen terug.

Wanneer u interesse heeft in één van deze appartementen, verzoeken wij u dat, door middel van het indienen van het inschrijfformulier, voor zaterdag 4 juli a.s. bij één van de makelaars kenbaar te maken.

Na deze inschrijftermijn worden alle inschrijvingen verzameld en zal er door SDK Vastgoed worden toegewezen. Vervolgens zullen de geïnteresseerden in week 28 door één van de makelaars worden benaderd met het bericht of zij in aanmerking zijn gekomen voor één van deze appartementen. De geïnteresseerden krijgen vervolgens twee weken een optie en uitleg over het vervolg. Bij doorgang zal er een reserveringsovereenkomst worden gesloten, waardoor het bouwnummer specifiek voor die persoon wordt gereserveerd en deze toekomstige bewoner(s) zijn/haar woning geheel naar eigen wens kan gaan vormgeven.